Rezervni dijelovi

 

IMG_1123Raspolažemo skladištem rezervnih dijelova koje opskrbljujemo kapacitetom od 4.500 različitih artikala, dok se taj broj s dijelovima koji “protječu” na dnevnoj bazi penje i do 10.000 artikala.
Kako smo specijalizirani servis za grupaciju Fiat Auto, tako smo i sukladno politici grupacije opskrbljeni svim potrebnim originalnim rezervnim dijelovima za održavanje vozila.
Također, ako ste vlasnik bilo kojeg vozila iz grupacije Fiat Auto koji više nije u garantnom roku, nudimo Vam garanciju od 3 godine na originalni rezervni dio koji je ugrađen na Vaše vozilo u našem servisu.

Ako slučajno neki artikl nemamo na zalihi, isti naručujemo s rokom dostave od jednog dana. U slučaju rijetko zamjenjivih dijelova ili dijelova za stara vozila koja u pravilu nemamo na zalihi, dostavu istih vršimo iz Slovenije ili Italije, ovisno o njihovoj dostupnosti. Rok za dostavu ovisi o dobavljaču, a prosječno iznosi 5 dana ako se dio šalje iz Italije ili 3 dana ako se dostavlja iz Slovenije.

Također, uz originalne rezervne dijelove raspolažemo i arsotimanom zamjenskih (odnosno, neoriginalnih) rezervnih dijelova čija cijena u prosjeku varira od 20%-40% niže od cijena originala. Naglašavamo kako u svom asortimanu neoriginalnih rezervnih dijelova raspolažemo artiklima koji se mogu ugraditi na vozila ostalih proizvođača koji nisu dio grupacije Fiat Auto, stoga ako ste vlasnik jednog takvog limenog ljubimca i trebate nabaviti ili zamijeniti neki dio na svom vozilu, slobodno nas kontaktirajte.

Cijene dijelova, kako originalnih tako i zamjenskih, dobivate prilikom Vašeg upita konkretno za određeni dio koji Vas zanima.

Visit Us On Facebook