AUTO STOP – brzi servis

AS logo
Prateći globalne trendove u auto industriji osnovan je klaster AUTO STOP brzi servis.
Već više od 15 godina na prostoru Hrvatske postoji organizirana mreža servisa koji su specijalizirani za cjelovito održavanje vašeg automobila bez obzira na marku i model vozila.
Sa službenim početkom rada AUTO STOP – brzi servis, servis je počeo 2016. godine utemeljn već na iskustvu iz Multibrand grupacije.

U našem AUTO STOP servisu možete obaviti redoviti servis automobila, gdje smo osigurali dijelove za servisiranje visoke kvalitete i prihvatljive cijene. Servis je opremljen sa najsuvremenijim dijagnostičkom opremom i ostalim specijalnim alatima.

Po dolasku u naš AUTO STOP servis, naši stručnjaci obavit će besplatnu provjeru ispravnosti cijelog vozila. Ta je provjera sveobuhvatna i sastoji se od 15 pojedinačnih provjera. Osnovne djelatnosti našeg AUTO STOP servisa obuhvaćaju izmjenu ulja, svih filtara i tekućina, te kočnica, ovjesa, amortizera, akumulatora, ispušnog sustava, remenja, svjećica, električnih sklopova, guma i sl.

U našem AUTO STOP servisu možete servisirati svoj automobil po pristupačnoj cijeni, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova koji su pokriveni s jedinstvenim AUTO STOP jamstvo.

Visit Us On Facebook