Ispušni sistemi

 

Iako mnogi ljepotu automobila vide samo vizualnom aspektu, postoji također i onaj zvučni segment koji možda na prvi pogled i ne zaokuplja pažnju, al sigurno Vas ne ostavlja ravnodušnima kada neki automobil prođe pored Vas. A taj zvučni segment je zasigurno obilježen jednim od najpoznatijih ispušnih sustava – Supersprint.

Naša kuća kao jedan od ovlaštenih distributera Supersprint ispušnih sustava će Vas vrlo rado savjetovati u odabiru optimalnog modela za Vaše vozilo kako bi mu podarili i vizualno i akustično jedan elegantno sportski imidž.

Uz to što će Vaše vozilo dobiti dubok, al istovremeno i profinjen zvuk, također ćete mu podariti i više snage, te ga učiniti bržim od svih ostalih vozila njegove klase.
Bitno je napomenuti da ugradnjom Supersprint ispušnih sustava ne narušavate europske standarde za ograničenu emisiju decibela i sa svojim limenim ljubimcem možete slobodno putovati diljem EU. Također, ne mora Vas zabrinjavati prolazak na eko testu jer Supersprint ispušni sustavi zadovoljavaju sve potrebne eko norme.

Cijena određenog modela i ugradnje ovisi o kompatibilnosti s Vašim vozilom, stoga nas slobodno kontaktirajte na e-mail: sebastijan.bertol@bertol-automobili.hr ili na broj telefona: 01/ 6222-228.


supersprint

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Visit Us On Facebook