Chip tuning

chip-tuning

Zbog sve zahtjevnijih i strožih eko normi, proizvođači automobila sa svakom novom generacijom vozila teže tišem i slabijem radu motora. Serijski je gotovo nemoguće kupiti vozilo s nadprosječnom snagom, a da za to ne morate odvojiti pozamašnu količinu novca. Zato postoji naknadna nadogradnja snage motora softverskom modifikacijom, popularno zvana chip tuning.

Naša kuća već dugi niz godina uspješno surađuje s Dimensione Sport, talijanskim proizvođačem programa za modificiranje i nadogradnju softvera u kontrolnoj jedinici motora.

S chip tuningom Vašem vozilu reguliramo snagu, potrošnju i performanse, a na Vama je da odabrete želite li svom ljubimcu smanjiti žeđ za gorivom, podariti mu ekstra snagu ili ga optimalno prilagoditi svom načinu vožnje.
Kod turbo motora modificiranjem softvera podižemo konačnu snagu i okretni moment do impresivnih 25% dok atmosferski motori postižu rast snage od 5%.

Chip tuning ni u najmanjoj mjeri ne narušava prolazak na eko testu niti ima bilo kakav negativan utjecaj na trajnost motora Vašeg vozila, uz naglasak da se modificiranje sotvera obavi isključivo po našoj preporuci, ovisno o modelu vozila i Vašem načinu vožnje.
Ako softverska modifikacija nije ispunila Vaša očekivanja, slobodno nam se obratite za eventualnu nadogradnju snage ili vraćanje serijskog softvera koje ćemo vam odraditi besplatno, sve dok ne budete u potpunosti zadovoljni.
Trajanje sofverske modifikacije je u rasponu od 30 minuta do 4 sata, ovisno o modelu vozila. Sam proces se kod novih generacija vozila obavlja bez otvaranja kontrolnih jedinica.
Kako bi modificirani softver bio popraćen i vizualnom nadogradnjom, nudimo Vam mogućnost da na Vašeg ljubimca ugradimo i sportske filtere, ispušne sisteme, sportske setove kvačila, kočnice, ovjese i sve ostale dijelove koji se mogu prilagoditi sportskom izgledu i načinu vožnje.

Na Vama je samo da nas kontaktirate i dovezete svog ljubimca na pregled kako bismo Vam preporučili najatraktivniji sportski izgled i optimalnu snagu koju je Vaše vozilo oduvijek željelo imati.

Slobodno nas kontaktirajte na e-mail: sebastijan.bertol@bertol-automobili.hr ili na broj telefona: 01/ 6222-228.

Visit Us On Facebook