Sezonsko čuvanje guma

Sa svakom smjenom godišnjih doma mijenjamo svoje životne navike, način odijevanja, aktivnosti… Isto tako je i našem vozilu potrebno sezonsko mijenjanje guma koje, uz pravilnu izmjenu i balans, sa sobom uvijek nosi popratno pitanje ili problem skladištenja i čuvanja guma koje su, ovisno o sezoni, u stanju mirovanja. Kako bismo Vam izašli u susret i u potpunosti preuzeli brigu o Vašim kotačima, uz kompletnu optiku i vulkanizaciju nudimo Vam i sezonsko skladištenje i čuvanje guma, odnosno kotača.

Sezonsko čuvanje guma se odnosi na sve zimske gume u ljetnom, odnosno sve ljetne gume u zimskom razdoblju i uključuje i cijele kotače, odnosno, gume koje se čuvaju s felgama. Pod našim nadzorom Vaše su gume zaštićene od bilo kakvog oblika oštećenja, a prilikom predaje istih ispostavljamo Vam dokument za primljeni revers temeljem kojeg preuzimamo svu odgovornost tijekom razdoblja skladištenja i čuvanja guma.

Sezonsko čuvanje guma pružamo vlasnicima vozila svih marki i proizvođača koji su kod nas izvršili izmjenu, te traje skroz do iduće sezonske izmjene. U slučaju kada kod nas kupite komplet novih guma, jednokratno (prvo) sezonsko čuvanje Vam je besplatno.

Visit Us On Facebook