Vulkanizacija

IMG_1121IMG_1122Gume kao sastavnice kotača smatraju se jednom od najvažnijih komponenti u vožnji. Istrošene ili polovično napumpane gume uvelike povećavaju rizik od proklizavanja, produženja kočionog puta, otežavaju upravljanje vozilom (čak uzrokuju i eksploziju gume) što za posljedicu ima izazivanje prometnih nezgoda i ozbiljna oštećenja vozila.

Redovitom kontrolom i mijenjanjem guma, te pravim odabirom optimalne veličine i svojstva gume možete uvelike doprinijeti sigurnosti i udobnosti vožnje i smanjiti sve potencijalne rizike, kako za vaše vozilo i sigurnost, tako i za sigurnost svih ostalih sudionika u prometu.

U našem servisu pregled guma se obavlja rutinski, a ako se ukaže potreba za mijenjanjem guma ili optikom (špurom), naši serviseri će Vas svakako o tome obavijestiti i dati Vam korisne savjete kako odabrati optimalan model guma. Ako se odlučite za kupnju guma, istu možete obaviti odmah na licu mjesta i u tom slučaju Vam  poklanjamo besplatnu izmjenu i balans.
Druga bitna komponenta je redovna sezonska izmjena guma koju se preporuča obaviti dvaput godišnje; na početku i na kraju zimskog perioda (od listopada do prosinca, odnosno od ožujka do lipnja).
Budući da raspolažemo novim i suvremenim strojevima za izmjenu i balans guma, u mogućnosti smo Vam izmijeniti gume na kotačima veličine od 13” do 17”.

Cijena za sve tipove felgi je ista i možete je saznati na upit. Ako kod nas odlučite kupiti komplet zimskih ili ljetnih guma, u tom su Vam slučaju jednokratna izmjena i balans besplatni.

Visit Us On Facebook