Autolimarija i autolakirnica

Posebno smo ponosni na naš sektor autolimarije i lakirnice u kojem raspolažemo najsuvremenijim postrojenjem čiji se rad zasniva na bojama koje su na vodenoj bazi.
Time u potpunosti udovoljavamo najvišim europskim i ekološkim standardima.
Naravno, kako bi se prilagodili trenutnoj situaciji na tržištu, svoje usluge smo modificirali prema željama i mogućnostima sadašnjih i potencijalnih klijenata.

Neovisno o tome da li ste imali prometnu nezgodu ili samo želite popraviti neko sitno oštećenje ili osvježiti boju vašeg vozila, mi vam nudimo kompletno i kvalitetno odrađenu uslugu.

Zahvaljujući godinama iskustva, poslujemo sa svim osiguravajućim kućama i sa svakim našim klijentom surađujemo kako bismo na što brži i jednostavniji način procesuirali dokumentaciju i time mu omogućili da u što kraćem roku ima ponovo na raspolaganju svoje vozilo.

Usluge autolimarije i lakirnice obavljamo za sve vrste vozila i cijena istih ovisi pojedinačno o svakom vozilu i vrsti oštećenja, te o poslovnoj politici pripadajuće osiguravajuće kuće.

Vi se svakako osjećajte slobodnima kontaktirati nas za svaku potrebnu informaciju vezanu konkretno za vaše vozilo i mi ćemo pružiti maksimum da riješimo vaš problem na obostrano zadovoljstvo.

Visit Us On Facebook